Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vårt erbjudande

Hos oss på byggavdelningen är du med och bygger vår stad, Borås. Du kommer att vara en viktig del i stadens utveckling och ditt arbete påverkar många. Du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag och du gör det som en del i ett professionellt team, där vi delar på både utmaningar och framgångar. Arbetsglädje, personlig utveckling och energi är stommen i vårt arbete. Du arbetar nära dina kollegor i ett jobb med både stort ansvar och stora möjligheter att påverka.

Vi vill att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har flextid och du kan växla semesterdagstillägg mot extra semesterdagar, du får friskvårdsbidrag och mycket mer som du kan läsa om här. Öppnas i nytt fönster.

Lika och olika

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov.

Vi på Byggavdelningen

Från vänster. Hozan som är projektingenjör, Bahra, Richard, Sandra, Mansoor och Kristoffer som är projektledare och längst fram till höger Emelie som är projektadministratör. Saknas på bilden gör Jim som är avdelningschef.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Vårt erbjudande

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Sammanträdeskalender