Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Sverige mot narkotika nytt datum 23-24 mars 2021

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktuell information om konferensen Sverige mot narkotika kopplat till Corona (covid-19)

Med anledningen av utvecklingen av covid-19/Coronavirus har vi beslutat att flytta konferensen Sverige mot narkotika till 23-24 mars 2021. Konferensen har ett maxantal på cirka 250 deltagare med både internationella och nationella föreläsare.

Program
Just nu ser vi över programmet och uppdaterar programpunkterna för att innehållet ska vara så aktuellt som möjligt Vi förbehåller oss rätten till ändringar av programinnehåll samt reserverar oss för eventuella tryckfel.

Avbokningsvillkor
Är du redan anmäld till konferensen gäller din anmälan även 23-24 mars 2021. Vid avbokning till och med fredag 19 februari 2021 återbetalas hela deltagaravgiften. Vid avbokning efter den 19 februari sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift ska erläggas.
Eventuell avbokning av deltagande i konferensen gör du via e-post till anders@lansnykterhetsforbundet.nu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till konferensen Sverige mot narkotika som genomförs på Borås Kongress 23-24 mars 2021.

ECAD-Sverige står bakom konferensen som är en manifestation mot narkotika och en träffpunkt för alla som är engagerade i narkotikafrågan. Kommunanställda inom drog- och brottsförebyggande arbete, vård och behandling, anställda inom rättsväsendet, representanter från frivilligrörelserna och den breda allmänheten är välkomna att delta.

PROGRAM

Programmet utgår från konferensens fyra huvudinriktningar:
1) hälsofrämjande och förebyggande
2) rättsvårdande och polisiära insatser
3) vård och behandling
4) folkrörelser och folkligt motstånd.

Uppdaterat program kommer inom kort.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar av programinnehåll samt reserverar oss för eventuella tryckfel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utställare

Vi välkomnar utställare från ideella organisationer, statliga, regionala och kommunala myndigheter samt stiftelser, företag och privata aktörer.

Här hittar du mer information om hur du anmäler ert intresse.

Ansök senast 19 februari 2021.

Ledningsgruppen för Sverige mot narkotika åtar sig rätten att ej godkänna utställare med intentioner eller budskap som inte går i linje med Sverige mot narkotikas värden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRAKTISK INFORMATION

Här samlar vi all praktisk information som du kan behöva inför dina dagar på Sverige mot narkotika.

Plats
Konferensen genomförs på Borås Kongress, Akademiplatsen 2 i Borås. Hitta hit!länk till annan webbplats

Anmälan och kostnad
För att anmäla dig till årets konferens klicka här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Deltagaravgift, tvådagarsbiljett: 1 425 kr.
Vi förbehåller oss rätten att vid fullbokad konferens stänga anmälan tidigare.

Är du student eller önskar göra en gruppanmälan (minst 10 personer) kontakta anders@lansnykterhetsforbundet.nu.

Sista anmälningsdatum: fredag 19 februari 2021

Vad ingår i deltagaravgiften?
Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, utställningar, fika och luncher. I priset ingår även deltagande i Förmingel och Festmiddag. För att få plats är det dock viktigt att du i samband med anmälan till konferensen anger att du vill delta på dessa tillfällen.

Avbokningsvillkor

Är du redan anmäld till konferensen gäller din anmälan den 23-24 mars.
Eventuell avbokning av deltagande i konferensen gör du via e-post till anders@lansnykterhetsforbundet.nu. Vid avbokning till och med fredag 19 februari 2021 återbetalas hela deltagaravgiften. Vid avbokning efter den 19 februari sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift ska erläggas.

Du kan även under hela anmälningstiden överlåta din bokning till en annan fysisk person helt utan kostnad. En överlåtelse administreras genom att du skriver till anders@lansnykterhetsförbundet.nu

Boende

Information uppdateras löpande.

Res till Borås

Tåg – Från alla väderstreck
Med tåg kan du närma dig Borås från fyra väderstreck. Från Göteborg tar det knappt en timme och från Stockholm cirka 3,5 timmar. Från Borås Central är det promenadavstånd till Borås Kongress.

Flyg – Göteborg Landvetter Airport
Ta nya flygbussen från Landvetter till Borås på endast 30 minuter.

Buss – Med många förbindelser
Bussförbindelserna mellan Göteborg och Borås är extremt goda med förbindelser var tionde minut. Det finns också bra förbindelser med Stockholm, Jönköping, Linköping, Helsingborg och andra städer. Från Borås Central är det promenadavstånd till Borås Kongress.

Bil – Motorväg rakt in i staden
Borås är känt för många saker, bland annat för att motorvägen går rakt genom staden. Det innebär att det går snabbt och smidigt att sig in till de centrala delarna. Här finns också en knytpunkt för fyra riksvägar, bland annat motorvägen mellan Göteborg – Jönköping – Linköping – Stockholm.

Övrigt

Fick du inte svar på din fråga?
Då är du välkommen att kontakta Emelie Risbeck, emelie.risbeck@boras.se eller 033-358294.

Senast ändrad: 2020-09-11 07.33

Ändrad av:

Dela sidan: Sverige mot narkotika nytt datum 23-24 mars 2021

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol