Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Instagramtävlingen #enfimpfristad

Vi efterlyser vackra, storslagna, tänkvärda och finurliga bilder på ett fimpfritt Borås. Visste du att det slängs en miljard fimpar på marken i Sverige (beräknat av Håll Sverige Rent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) varje år?! En miljard fimpar är en miljard för mycket. Fimparna förfular och förgiftar omgivningen, därför vill vi lyfta fram det vackra i Borås, det som är viktigt att bevara fritt från nedskräpning och från fimpar.

Så gör du för att vara med och tävla

Bilderna ska vara tagna någonstans i Borås, i stad eller på landsbygd. Skicka in vackra, udda eller tänkvärda bilder på #enfimpfristad.

Du tävlar genom att lägga ut en bild under #enfimpfristad på instagram. Ditt instagramkonto måste vara öppet för att du ska kunna delta. Tävlingen startar 4 maj och pågår fram till Borås officiella 400-årsdag, det vill säga den 29 juni.

Varje vecka tävlar vi ut 500 kronor i presentkort på Borås city. En vinnare kommer att utses varje vecka fram till Borås födelsedag. Presentkortet kan användas i någon av Borås Citys alla butiker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vinnare utses av representanter från Borås rent och snyggt och vinnarbilderna annonseras på sociala medier och på den här sidan. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans till temat: Borås - en fimpfri stad.

Tävlingsvillkor:

  • Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #enfimpfristad godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.
  • Bilderna ska på något sätt illustrera det vackra i Borås, värt att bevara (och fritt från fimpar).
  • Du måste själv ha tagit bilden som du skickar in.
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du att Borås rent och snyggt kan använda din bild i kommunikation även efter tävlingens slut.
  • Borås rent och snyggt har rätt att fritt använda tävlingsbidragen/bilderna i kommunikationssyfte som rör stadens arbete för ett skräpfritt Borås. För användning i andra sammanhang krävs fotografens medgivande.
  • Det vinnande kontots namn kommer att skrivas ut vid all publicering där det är möjligt.
  • Borås Stad behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation).

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Instagramtävlingen #enfimpfristad

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol