Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nu är anmälan till Djurparksdagen 2022 öppen!

Vi välkomnar alla förskolor och skolor som deltagit i Skräpplockardagarna 2022 till Borås Djurpark tisdagen den 13 september kl. 10 till kl. 14. Under dagen kommer ni, förutom att få se alla djuren i djurparken och titta in i olika spännande och stora fordon, också att bjudas på vegetarisk mat.

Anmäl dig idag via anmälningsformuläret.

Sista anmälningsdag är 23 augusti. Mer information skickas ut cirka en vecka innan Djurparksdagen till de som anmält sig till aktiviteten.

Obs! Vid färre än 500 anmälda till Djurparksdagen så ställs arrangemanget in och de som anmält sig kommer att meddelas detta.

Eventuella frågor eller funderingar kring Djurparksdagen skickas via mejl till rentochsnyggt@boras.se

Det här är Djurparksdagen

Som tack för deltagandet i Skräpplockardagarna 2022 och för att ha hjälpt till att hålla Borås rent från skräp får förskolor och skolor besöka Borås Djurpark tisdagen den 13 september. Borås Djurpark bjuder på entrén och Borås rent och snyggt bjuder på mat som serveras av personal från kommunens egna verksamheter.

Tack vare en god vilja från många håll och ett fint samarbete löser vi detta uppskattade arrangemang. Sedan 2016 är lunchen vegetarisk för att sätta extra fokus på miljön.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Nu är anmälan till Djurparksdagen 2022 öppen!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Sammanträdeskalender