Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp
Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Innovationsplattform Borås

Innovationsplattform Borås är en arena som ska stötta innovationer från idé till implementering i Borås. Plattformen drivs av tre organisationer som har ingått ett partnerskap för hållbar stadsutveckling i Borås: Borås Stad, RISE och Högskolan i Borås. Partnerskapet arbetar för forskning och utbildning, innovation och kommersialisering och för konkret stadsförnyelse i Borås.

Borås ingår tillsammans med Stockholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Göteborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Umeålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Lundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Kirunalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i en nationell innovationsplattform (NATSAM) som drivs av RISE. Städerna träffas regelbundet för erfarenhetsutbyte samt för att driva gemensamma frågor. Här kan du läsa om NATSAMlänk till annan webbplats.

Innovationsplattform Borås är en direkt fortsättning på Innovationsplattform Norrby (2013-2015), som drevs av samma aktörer. I den nya etappen som pågår 2016-2021 kommer fokus ligga på hela Borås och inte bara på Norrby.

Senast ändrad: 2020-07-17 10.21

Ändrad av:

Dela sidan: Innovationsplattform Borås

g q n C