Meny

Meny

Dalsjöfors

Välkommen till Dalsjöfors ortsråds sida!

Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen och andra på orten borde veta om situationen i eller omkring Dalsjöfors? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för - en arena där vi tillsammans kan arbeta med att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och planer och att information från Borås Stad når ut till de som påverkas på orten. Ortsrådet är inte " några stycken" som gör alla saker - utan Ortsrådets möten fungerar som en mötesplats där information, idéer och frågor kan lyftas och projekt och aktiviteter kan skapas. Projekt blir verklighet genom ditt frivilliga engagemang och Din medverkan i arbetsgrupper.

Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Delaktighet, engagemang, stolthet. Genom Din samverkan och Ditt engagemang tar vi tillsammans ansvar för att göra vårt närområde till en attraktiv plats att stolt bo och verka i.

Ortsrådet/"Vi Bryr oss" är en öppen grupp som med representanter från Dalsjöfors företag, föreningar, Borås Stad (skola/förskola, fritidsgård, bibliotek m.fl.) och kyrkan som träffas regelbundet för att utveckla orten. Samverkan sker på olika sätt och aktuella händelser lyfts som berör oss på orten.
Kontaktperson: Håkan Lindström

 

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-07-01 10.05

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjöfors

g q n C

p

Kontakt