Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Dalsjöfors

Välkommen till Dalsjöfors ortsråds sida - Vi Bryr Oss

Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen och andra på orten borde veta om situationen i eller omkring Dalsjöfors? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för - en arena där vi tillsammans kan arbeta med att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och planer och att information från Borås Stad når ut till de som påverkas på orten. Ortsrådet är inte " några stycken" som gör alla saker - utan Ortsrådets möten fungerar som en mötesplats där information, idéer och frågor kan lyftas och projekt och aktiviteter kan skapas. Projekt blir verklighet genom ditt frivilliga engagemang och Din medverkan i arbetsgrupper.

Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Delaktighet, engagemang, stolthet. Genom Din samverkan och Ditt engagemang tar vi tillsammans ansvar för att göra vårt närområde till en attraktiv plats att stolt bo och verka i.

Ortsrådet/Vi Bryr oss är en öppen grupp som med representanter från Dalsjöfors företag, föreningar, Borås Stad, skola/förskola, kyrka träffas regelbundet för att utveckla orten, samverkan på olika sätt och lyfta aktuella händelser som berör oss på orten

Kontaktperson: Håkan Lindström

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjöfors

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol