Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Dalsjöfors, ortsråd

Välkommen till Dalsjöfors ortsråd/Vi bryr oss! Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen och andra på orten borde veta om situationen i eller omkring Dalsjöfors? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för – en arena där vi tillsammans kan arbeta med att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och planer och att information från Borås Stad når ut till de som påverkas på orten.

Ortsrådet är inte " några stycken" som gör alla saker, utan ortsrådets möten fungerar som en mötesplats där information, idéer och frågor kan lyftas och projekt och aktiviteter kan skapas. Projekt blir verklighet genom ditt frivilliga engagemang och din medverkan i arbetsgrupper.

Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Delaktighet, engagemang, stolthet. Genom din samverkan och ditt engagemang tar vi tillsammans ansvar för att göra vårt närområde till en attraktiv plats att bo och verka i.

Dalsjöfors ortsråd/Vi bryr oss är en öppen grupp som med representanter från Dalsjöfors företag, föreningar, Borås Stad, skola och förskola samt kyrka som träffas regelbundet för att utveckla orten, samverka på olika sätt och lyfter aktuella händelser som berör oss på orten

Kontaktperson

Håkan Lindström, ortsrådskoordinator. E-post: dalsjofors@ortsrad.se.

Exempel på aktiva föreningar med fler:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjöfors, ortsråd

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Svante Stomberg på Sandwalls plats framför en filmkamera

  Stadsdirektören svarar på viral trend på TikTok

  Publicerad

  Sedan knappt en vecka tillbaka trendar hashtaggen #vadhänderiborås på den sociala mediekanalen TikTok. Bilden av Borås som sprids är en mörk och dystopisk plats...
 • Enhetschefer och kockar som tagit pris i White Guide Junior. 

  Borås Stad topp 3 i White Guide Junior

  Publicerad

  Av 10 nominerade kommuner hamnade Borås Stad på tredje plats i kategorin Årets hållbara skolmatskommun. Det stod klart igår den 20 september när White Guide Jun...
 • Chatboten HjälpSam

  Säg hej till vår nya digitala medarbetare!

  Publicerad

  Idag gör vår nya digitala medarbetare sin första dag på Borås Stad och boras.se. Hen kommer finnas tillgänglig för att besvara besökarnas frågor dygnet runt.
 • Ungdomar på en trappa

  Kommunstyrelsen får besök av Nordic Ice Breakers

  Publicerad

  Nio ungdomar från Borås åkte till Mikkeli i Södra Savolax för att träffa andra unga från våra nordiska grannländer i somras. Nu besöker de Kommunstyrelsens samm...
 • Plastband från kretsloppet

  Avstängda gator under Kretsloppet

  Publicerad

  Under Kretsloppet den 17 september kommer gator vara avstängda för trafik. Det kan vara bra att veta om du tänkt ge dig ut och åka.
Ikon: Kalender

Sammanträdeskalender