Meny

Meny

Dannike

Välkommen till Dannike ortsråds sida!

I Dannike finns det en skola (F-6) och en förskola (med tre avdelningar) och en fotbolls-och idrottsanläggning inkl. hinderbana och elljusspår.

Exempel på aktiva föreningar är Dannike IK, Föräldraförening, Svenska Kyrkan, PRO, LRF, Forsa Sportfiskeklubb, Ramsjöns Fiskeförening, Boanäs Fiskeförening, Hembygdsförening och Majblommekommittén.

Dannike ortsråd riktar sig till alla intressenter av att Dannike utvecklas till en ännu bättre plats att bo och verka i. I Dannike har vi sedan flera år en aktiv samverkan mellan föreningar och syftet med Ortsrådet är att ytterligare öka sammanhållningen i byn. Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen borde veta om situationen i eller omkring Dannike? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för - vi arbetar med att se till att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och att kommunikation från Borås Stad kommer de som påverkas till del.

Vill du veta mer om hur vi är organiserade och arbetar? Kontakta oss!
Björn-Ola Kronander, telefon 0705-220 222
Joakim Sjöö

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-07-01 10.27

Ändrad av:

Dela sidan: Dannike

g q n C

p

Kontakt