Meny

Meny

Aktuellt

Medborgarlabbet på Sjöbo

Läs mer på Kraftsamling Sjöbo

Idébidrag för att utveckla Sjöbo

Sjöbobor, föreningar eller andra organisationer som har tankar och idéer som kan göra social nytta för Sjöbo och dess invånare kan söka upp till 50 000 kronor för att utveckla och genomföra sin idé.

Idébidraget är ett bidrag för utveckling och genomförande av en idé, en tanke eller ett förslag som gör nytta för Sjöbos invånare och för Sjöbo som samhälle. Ansökan kan göras antingen digitalt via Borås webb eller skriftligt.

Idébidraget riktar sig till Sjöbobor som är 13 år eller äldre, föreningar och organisationer som är verksamma på Sjöbo eller andra som genom sin idé gör social nytta på Sjöbo. Idébidraget uppmuntrar samarbete och samverkan och man ser gärna att flera personer, föreningar och organisationer lämnar in förslag som kan utvecklas tillsammans. Idébidraget är en del i projekt Kraftsamling Sjöbo.

Nu breddas dialogen mellan civilsamhället och regeringen

En överenskommelse om en gemensamstödstruktur för dialog och sam råd har tecknats mellan regeringen och det civila samhället på nationell nivå.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Överenskommelsen vidareutvecklar den tidigare Överenskommelsen inom det sociala området och öppnar för nya möjligheter till dialog och samråd.

Senast ändrad: 2019-01-14 09.40

Ändrad av:

Dela sidan: Aktuellt

g q n C