Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Det här är vi, samarbetsparners i Överenskommelsen

Listan över anslutna

För att veta vem som är en tänkbar samarbetspart behöver vi veta vad andra verksamheter har för uppdrag och jobbar med. Här följer beskrivningar av några verksammma idella organisationer i Borås. Är du en idéburen förening eller en kommunal verksamhet som vill beskriva din verksamhet så kan du göra det här. Som reportage eller till exempel en filmad intervju så kontakta Malin eller Anders.

Lista över de föreningar och organisationer som är med i Överenskommelsen.

Första filmen om Ordpalatset

Ordpalatset är en lekfull skrivarverkstad för elever på och runt Hässleholmen i Borås. Verksamheten sker i samarbete med grundskolorna i området: Fjärdingskolan, Ekarängsskolan och Bodaskolan. Här är den första filmen där Lars-Gunnar Wahl från Ordpalatset berättar om den framgångsrika verksamheten. Vill din organisation eller förening också göra en film och presentera er? Hör av er till Malin eller Anders!


Agape och Överenskommelsen i SR P4 Sjuhärad

I morgonprogrammet den 7 februari medverkade Agape i form av Lennart och Elisabeth Frejd samt deras inneboende ungdom Yasin från Afghanistan. Efter nyheterna från Ekot kl 9 deltog Anders Hjorth och berättade om Överenskommelsen i Borås.
Lyssna på inslagenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Scrolla fram i tidslisten till 2:38:05 för att lyssna på Agape och Lennart och Elisabeth. Och till 3:09:27 för att lyssna på Anders Hjorth om Överenskommelsen.

Reportage

Senast ändrad: 2020-02-21 11.23

Ändrad av:

Dela sidan: Det här är vi, samarbetsparners i Överenskommelsen

g q n C