Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås-chef prisas för hållbart ledarskap

Artikeln publicerades: 2019-04-26 14.40

Anna Thuresson är chef för kvalitet- och utvecklingsenheten på Sociala omsorgsförvaltningen och igår fick hon ta emot SydVästenpriset. Priset går till chefer som verkar för ett kvalitativt och hållbart ledarskap inom välfärdsområdet i Västra Götaland.

– Jag har Sveriges bästa jobb! Jag är jätteglad för det här priset och känner mig hedrad.Det gör mig extra glad att det var mina medarbetare som hade nominerat mig, berättar Anna.

Juryns motivering:

”För att Anna energiskt och målmedvetet aktivt bidrar till att utveckla verksamheterna och deras kvalitet.

För hennes goda förmåga att utgå ifrån verksamheternas behov och konstruktivt samarbeta, strukturera och analysera arbetet.

Hon sprider också arbetsglädje på alla nivåer i verksamheten och tillvaratar och stöttar medarbetarna och deras kompetenser.”

Fakta om SydVästenpriset

Centrum för välfärdsstudier (CVS) vid Högskolan i Borås delar årligen ut SydVästenpriset för att uppmärksamma och premiera chefer som verkar för ett hållbart och kvalitativt ledarskap inom välfärdsområdet i Västra Götaland. I år var det fjärde gången som priset delades ut till två vinnare. Priset består av 25 000 kronor och en sydväst. Den andra pristagaren var Anette Eriksson som är enhetschef inom individ- och familjeomsorgen i Marks kommun.

Anna Thuresson

Senast ändrad: 2020-04-27 07.57

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-04-26] Borås-chef prisas för hållbart ledarskap

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol