Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Delta i Skräpplockardagarna!

Artikeln publicerades: 2020-03-10 11.37

Hjälp oss att göra Borås renare och delta i Skräpplockardagarna. Anmäl dig själv, ditt företag, dina kollegor, din förening eller din mormor till årets upplaga av vi håller rent. Ni städar när ni själva vill under mars, april och maj. Den vanligaste aktiviteten är att gå ut och plocka skräp i närområdet under någon timme. Det är lätt att bidra till ett renare Borås.

Visa gärna er aktivitet i sociala medier. Genom att aktivt gå ut och plocka skräp och synliggöra ert engagemang i frågan kan vi tillsammans markera att nedskräpning av vår gemensamma miljö inte är okej.

Information och anmälan

Läs mer och anmäl er till Skräpplockardagarna:

Information om Skräpplockardagarna

Håll Sverige Rent utlyser varje vår Skräpplockardagar för alla som vill manifestera mot nedskräpning, en av våra mest onödiga miljöutmaningar. Manifestationen pågår över hela Sverige från april till juni och tillvägagångssättet är att vid ett tillfälle under denna period gå ut under någon eller några timmar och plocka skräp i omgivningarna. 2019 deltog nästan 700 000 personer i Sverige, varav cirka 16 000 personer var med från Borås.

Två barn står i varsin sopsäck. 
Ikon: pratbubblor

Vid frågor kontakta

Senast ändrad: 2020-03-11 15.45

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-03-10] Delta i Skräpplockardagarna!

g q n C