Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Fototävling om Magasinsgatan 8

Artikeln publicerades:

Vad är Magasinsgatan 8 för dig? En öde plats, en parkering, ett galleri, en målarduk eller ett promenadstråk i staden? Under sommaren kan alla delta i en fototävling för att visa sitt perspektiv av platsen.

Motivet kan vara den dagliga hundpromenaden, kompisen som målar fetaste piecen (verket) på väggen eller ett porträtt av din mormor. Den enda regeln är att du måste fotografera på platsen Magasinsgatan 8.

Bilderna kommer bedömas av en jury där bland annat gatufotograf Mats Alfredsson och streetartkonstnär Adam Algotsson medverkar. De tio vinnande bilderna kommer visas på Kulturhusets utomhusutställning Utblick i oktober, på ljusskyltar runt om i Borås, här på vår webbplats samt på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Fler bilder kommer att visas i ett digitalt bildspel på Kulturhuset och deltagarna kan själva sätta upp sitt bidrag på ett plank i Kulturhusets entré.

I slutet av oktober anordnas en vernissage med fotograferna av de vinnande bidragen. På vernissagen kommer personer inom området gatukonst, kultur och kreativitet att delta.

d

Tävlingsregler

  • Fotografera ditt bidrag! (Du kan fotografera flera bilder till tävlingen)
  • Publicera ditt bidrag på Instagram och tagga din bild med #minbildmagasinsgatan8. Har du inte Instagram går det bra att bara maila in ditt bidrag till magasinsgatan8@boras.se. Genom att du mailar in ditt bidrag ger du tillåtelse till publicering och användning av din bild i tävlingen.
  • Spara en högupplöst kopia av din bild. Om du är med bland de vinnande bidragen blir du kontaktad och originalfilen behövs för att trycka upp bilden till utställningen.
  • Tävlingsperioden pågår 1 juni till 30 september.
  • Läs mer om Magasinsgatan 8.
En person målar på väggen. 

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-06-05] Fototävling om Magasinsgatan 8

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol