Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Iman Abdulhadi från Distansgatan 7 är Årets handledare

Artikeln publicerades:

Stort grattis till Iman Abdulhadi, undersköterska på vård- och omsorgsboendet Distansgatan 7 som har korats till Årets handledare i Sjuhärad av Vård- och omsorgscollege.
–Det här är så roligt! Jag blev väldigt glad och överraskad när de kom och berättade detta, säger Iman Abdulhadi.

Motiveringen

Så här lyder motiveringen:

Iman är en varm och ödmjuk person som alltid sätter brukarna i första rummet. Iman bidrar till ett gott klimat på arbetsplatsen och är en förbild i omvårdnadsarbetet och har en hög kvalité på arbetet.

Iman bemöter alla på ett mjukt och trevligt sätt och skapar en lugn atmosfär. Hennes arbetssätt bidrar till ett gott klimat i arbetsgruppen och eleverna känner sig sedda, hörda och får möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Iman har visat på ett stort engagemang och struktur i sitt handledarskap. Hon har handlett eleverna på ett ypperligt sätt genom att visa, stötta uppmuntra till självständighet och utmana sin lärling på ett positivt sätt. Iman låter sina elever utvecklas i sin egen takt. Genom sitt engagemang och att hon finns nära skapar hon en tillit som får studenterna att växa och bli självständiga.

Iman Abduldahi får diplom och blommor av VC-colleges ordförande Sebastian Nydén.

Årets handledare Iman Abduldahi får diplom och blommor av VC-colleges ordförande Sebastian Nydén.

Handledare viktiga

Syftet med den här utmärkelsen är att uppmärksamma duktiga handledare som tar emot elever från vård- och omsorgsutbildningar under deras apl, som står för arbetsplatsförlagt lärande. På arbetsplatser som är knutna till Vård- och omsorgscollege finns handledare som gör ett betydelsefullt och viktigt jobb för kvaliteten på arbetsplatserna och för elevernas utbildning. Handledarna är nyckelpersoner i lärandet på arbetsplatsen.

Iman Abdulhadi har också nominerats av Vård- och omsorgscollege till en nationell utmärkelse som Årets handledare 2020.

Vad är Vård- och omsorgscollege?

Vård- och omsorgscollege, även kallat VO-college, är en certifierad samverkansorganisation mellan arbetsgivare, fackliga organisationer och utbildningar som tillsammans skapar attraktiva och moderna verksamheter med hög kvalitet. I Sjuhärad samverkar Borås Stad, Mark, Ulricehamn, Svenljunga, Tranemo och Bollebygds kommuner tillsammans med Södra älvsborgs sjukhus, primärvården, fackliga organisationer och Arbetsförmedlingen för att säkerställa framtidens kompetensförsörjning inom vård- och omsorg.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-12-21] Iman Abdulhadi från Distansgatan 7 är Årets handledare

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol