Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Magasinsgatan 8 byggs färdig och fototävlingen förlängs

Artikeln publicerades: 2019-09-30 12.00

Nu är det klart att den öppna väggen på Magasinsgatan 8 byggs klart enligt plan och då blir 30 meter längre. I samband med detta förlängs fototävlingen där alla inbjuds att visa sitt perspektiv av platsen.

Den öppna väggen kommer nu att byggas färdigt enligt den ursprungliga planen, vilket innebär att den byggs ut med ytterligare 34 meter målningsbar yta. Den öppna väggen finns för alla som vill måla – amatörer och professionella – från när och fjärran.

Efter beskedet förlängs också den pågående fototävlingen #minbildmagasinsgatan8 till 2020.

Temat för tävlingen är platsen Magasinsgatan 8 och är i övrigt öppet för fotografens egen kreativitet. Motivet kan vara den dagliga hundpromenaden, kompisen som målar fetaste piecen (verket) på väggen eller ett porträtt.

Bilderna kommer bedömas av en jury där bland andra Mats Alfredsson, gatufotograf, och Adam Algotsson/Appear37, graffitikonstnär, medverkar.

De tio vinnande bilderna kommer att visas på Kulturhusets utomhusutställning Utblick, på ljusskyltar runt om i Borås, på Borås Stads webbplats och på Instagram @magasinsgatan8. Fler bilder kommer att visas i ett digitalt bildspel på Kulturhuset och deltagarna kan själva sätta upp sitt bidrag på ett plank i Kulturhusets entré.

Så deltar du i fototävlingen

Vill du delta? Publicera ditt bidrag på Instagram och tagga bilden med #minbildmagasinsgatan8 eller maila in ditt bidrag till magasinsgatan8@boras.se senast den 30 januari 2020.

Person som målar på vägg.

d

Mer om den öppna väggen

Senast ändrad: 2019-09-30 11.36

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-09-30] Magasinsgatan 8 byggs färdig och fototävlingen förlängs

g q n C