Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Moa Andersson lägger grunden för framtidens europeiska ungdomspolitik

Artikeln publicerades:

I december möts experter och ministrar för att diskutera framtidens ungdomspolitik i Europa. En av dessa experter är Moa Andersson, verksamhetsutvecklare för öppen ungdomsverksamhet i Borås Stad.

Den 7 till 10 december ska framtidens ungdomspolitik diskuteras på European Youth Work Convention. Det är tredje gången som konventet genomförs och denna gång samlas deltagarna digitalt, istället för på plats i Bonn, Tyskland. Arrangörer räknar med att runt 1 000 personer kommer att delta i mötet som lägger grunden för framtidens europeiska ungdomspolitik.

Till konventet är experter på ungdomsverksamhet runtom Europa tillfrågade att delta och Fritids- och folkhälsoförvaltningens verksamhetsutvecklare Moa Andersson är en av dem.

– Jag tycker att det är väldigt roligt att få representera Borås Stad under European Youth Work Convention i år. I Borås arbetar vi ständigt med att öka ungas delaktighet och det är roligt att kunna sprida våra erfarenheter vidare, säger Moa Andersson.

Moa har arbetat inom öppen ungdomsverksamhet i flertalet år och har stor erfarenhet av hur ungas delaktighet och engagemang kan användas som en drivkraft och utgångspunkt i arbetet. Under konventet ingår Moa i den svenska delegationen tillsammans med deltagare från KEKS (Kvalitet och kompetens i samverkan) och andra sakkunniga runtom från Sverige. Under konventet ska frågor som kvalitetssäkring, utmaningar och framgångar av den europeiska ungdomsverksamheten diskuteras.

Moa Andersson, verksamhetsutvecklare Borås Stad.

Moa Andersson, verksamhetsutvecklare Borås Stad.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-12-03] Moa Andersson lägger grunden för framtidens europeiska ungdomspolitik

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol