Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Ny student? Välkommen till Årets studentstad

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Idag börjar många sitt nya liv som högskolestudent i Borås. Vi hälsar välkommen till Årets studentstad. Hoppas du ska trivas!

Denna vecka startar studierna för högskolestudenterna i Borås. Det kommer dock att bli en annorlunda höst då rådande pandemi gör att en stor del av undervisningen vid Högskolan i Borås sker på distans. Men många, och i synnerhet de nya studenterna, kommer att vara på plats i Borås och vi i staden vill hälsa alla, nya såväl som redan befintliga, studenter ett särskilt välkommen till Borås.

Borås har blivit utsedd till Årets studentstad i år och vi är mycket glada och stolta över detta. Den största anledningen till att vi fått utmärkelsen är det mångåriga samarbetet mellan studentkåren, högskolan, Borås Näringsliv och Borås Stad. Samtliga fyra parter är rörande ense om att det är genom att samarbeta som vi når bäst resultat för att göra Borås till en så bra studentstad som möjligt.

Med start nästa vecka anordnas guidade vandringar i Årets studentstad för nya studenter i Borås (självklart anpassade med tanke på corona-situationen). Om du som boråsare ser ett gäng studenter gå runt i i stan, hälsa dem gärna välkomna till Borås!

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-08-31] Ny student? Välkommen till Årets studentstad

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol