Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Stor belastning på skolskjuts leder till långa väntetider

Artikeln publicerades:

För tillfället är det stor belastning på vår planering av skolskjuts med taxi. Det leder till att det kan dröja innan just dina tider bokas.

Just nu får vi in många tider på en gång och därför hinner vi inte planera skolskjutsen i den takt vi skulle önska. Dessutom påverkas vi av att vår upphandling av skolskjutstrafiken blev överklagad och därför fördröjdes och att ett av våra taxibolag gått i konkurs. Detta gör att du som har beviljats skolskjuts med taxi kan få vänta på besked och därför behöver lösa transporten till och från skolan på annat sätt.

När din taxiplanering är klar får du ett sms, de tider som står i sms:et gäller, och vi ser alltid till att eleven kommer till skolan i tid.

Har du inte fått något sms? Handläggningstiden är normalt cirka två veckor efter det att komplett schema har skickats in. Kom ihåg att du måste ha ansökt och fått ett beviljat beslut om skolskjuts med taxi samt skickat in schematiderna innan vi kan påbörja planeringen.

Om du inte har fått ett sms efter 14 dagar så kontakta skolskjuts@boras.se, vi läser ditt mail och svarar så fort vi kan.

Vi ber om ursäkt för de problem i vardagspusslet som detta kan ställa till och ber er att ha förståelse för att planeringen just nu tar lite extra tid. Vi jobbar så fort vi kan för att alla snart ska ha fått sina tider.

Information, ikon

Mer om skolskjuts med taxi

Du kan läsa mer på sidan Skolskjuts med taxi.

Illustration på barn och chaufför.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-08-24] Stor belastning på skolskjuts leder till långa väntetider

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol