Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Stort intresse för att låna surfplattor – 1 september åter möjligt att anmäla intresse

Artikeln publicerades:

Det var ett stort intresse när anmälan för seniorer att låna en surfplatta idag öppnade. Det fanns ett begränsat antal och nu är alla surfplattor utlånande.

Utöver lån av surfplattor erbjuder Borås Stads teknikhjälp i olika former för att synliggöra möjligheter och skapa en nyfikenhet kring digitalisering och teknik. I samarbete med Mediepoolen har det tagits fram ett antal filmer som du som senior kan ta hjälp av för att komma vidare i den digitala världen.

Se instruktionsfilmer

Via Mötesplatserna för seniorers facebooksida finns det möjlighet att ta del av de aktiviteter som görs digitalt, från enkla tekniktips till träningsaktiviteter och matlagningskurser.

Mötesplatser seniorer på Facebook Länk till annan webbplats.

Digitalt stöd

För dig som behöver praktisk vägledning i olika tjänster och användningsområden för digital teknik finns det möjlighet att ansöka om digitalt stöd. Det ges av seniorhälsokonsulterna på Vård- och äldreförvaltningen. För digitalt stöd gäller förenklat beslutsfattande. Det innebär att du som uppfyller ålderskravet får digitalt stöd utan någon individuell behovsprövning.

Mer om digitalt stöd och hur du ansöker

Surfplatta

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-04-01] Stort intresse för att låna surfplattor – 1 september åter möjligt att anmäla intresse

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol