Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

 Ta det lugnt i trafiken

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

UPPDATERAD 16.38 | Idag väntas både snö och regn och det kan bli svårt att ta sig fram. Vi arbetar för fullt med att röja snö och bekämpa halka, men det är viktigt att du tar det lugnt i trafiken och överväger om du behöver ge dig ut.

Alla våra maskiner är ute och snöröjer och halkbekämpar nu, så även under kvällen och natten. Prognosen visar dock att det kommer frysa på under natten och morgonen vilket gör att det kommer bli riktigt halt imorgon bitti. Ta det försiktigt och stanna hemma om du har möjlighet.

Du kan följa vinterväghållningen i vår snödagbok. Den uppdateras med nattens insatser för snöröjning och halkbekämpning varje morgon och under dagen när insatser utförts. Snödagboken talar om vilken typ av insats för vinterväghållning vi har gjort och i vilket område.

Har du frågor om snöröjning och halkbekämpning, eller undrar du vilka gator och leder som kommunen egentligen ansvarar för? I vanliga frågor och svar om vinterväghållning kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna om snöröjning och halkbekämpning.

Vill du anmäla ett fel eller lämna en synpunkt om vinterväghållningen? Det allra snabbaste sättet att få hjälp är att använda Borås Stads system för synpunkter och felanmälan.

En plogbil.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-01-11]  Ta det lugnt i trafiken

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol