Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Tävling för barn: Dekorera den rullande öppna förskolan med din teckning

Artikeln publicerades: 2018-01-16 16.06

Hjälp oss att dekorera den nya rullande öppna förskolan! Skicka in din teckning senast 6 februari. Alla barn kan delta och vinnande bidrag kommer att tryckas upp på bilen.

I vår rullar den nya öppna förskolan ut i kommunens alla delar.
– Husbilen kommer att vara laddad med material för lek och lärande utomhus, vi har ingen verksamhet i själva bilen. Vad man hittar på beror på årstiden. Kanske bygger man en hinderbana, gör vatten- och såpbubble-experiment eller åker till en lekplats vid stranden en solig sommardag. Det finns stora möjligheter, säger Mia Isaksson, förskolechef.

Verksamheten är kostnadsfri och öppen för barn upp till sex år som kommer tillsammans med en vuxen. Detsamma gäller för alla öppna förskolor i Borås Stad, som är populära mötesplatser framför allt för föräldralediga och deras barn.

Just nu pågår en rekryteringsprocess där förvaltningen särskilt söker pedagoger med ett stort intresse för friluftsliv och upplevelsebaserat lärande.

Din teckning kan pryda bilen

Bilen är redan här och nu behöver vi din hjälp att dekorera den. Alla barn kan delta med bilder. Du kan posta teckningen till Förskoleförvaltningen, Olovsholmsgatan 32F, 501 80 Borås. Märk kuvertet ”Kul på hjul”. Glöm inte att skriva med namn och kontaktuppgifter.

Senast den 6 februari behöver vi ha ditt bidrag. Vinnande bidrag kommer att tryckas upp på bussen och konstnären blir så klart hedersgäst på invigningen i vår.

Husbilen Kul på jul

Senast ändrad: 2018-01-26 08.58

Ändrad av:

Dela sidan: [2018-01-16] Tävling för barn: Dekorera den rullande öppna förskolan med din teckning

g q n C