Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Tina Isaksson är ny förvaltningschef på Vård- och äldreförvaltningen

Artikeln publicerades:

Tina Isaksson kommer till Borås Stad och Vård- och äldreförvaltningen med många års erfarenhet av chefsarbete inom äldreomsorgen.

– Det ska bli spännande att få arbeta med helheten. I mitt tidigare uppdrag arbetade jag som avdelningschef för vård- och omsorgsboendena i Göteborg men nu kommer jag att vara involverad i alla verksamheter på Vård- och äldreförvaltningen.

Vad vill du åstadkomma med äldreomsorgen i Borås?

Tina började sin tjänst som förvaltningschef den 6 maj. Hon ser fram emot sitt nya uppdrag och är redo att ta tag i de utmaningar som äldreomsorgen i Borås står inför.

– Vi står inför stora utmaningar. Bland annat ser vi att antalet äldre ökar och vi blir färre i arbetsför ålder. Detta kräver att vi förändrar våra arbetssätt. Jag vill vara en del av den omställningen och göra det så bra som möjligt för boråsarna och medarbetarna, att vi går in framtidens äldreomsorg med nya tankar och idéer.

Vem är du?

– Jag är en social person. När jag inte jobbar gillar jag att umgås med mina vänner och min familj. Jag är även väldigt aktiv och tycker om att träna, det är ett bra sätt att slappna av efter jobbet. Mina favoritsporter är löpning och basket. Jag är ofta ute och springer i naturen och började spela basket igen på skoj ganska nyligen. Det är roligt att Borås är stora på basket men mitt favoritlag är Onsala Pirates!

Tina har en lång erfarenhet inom äldreomsorgen och har bland annat arbetat som sektorchef när Göteborgs Stad fortfarande hade stadsdelsförvaltningar. Tina har även arbetat som enhetschef och verksamhetschef inom hemtjänsten och vård- och omsorgsboende i Kungsbacka kommun.

Tina Isaksson
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2024-05-13] Tina Isaksson är ny förvaltningschef på Vård- och äldreförvaltningen

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol