Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Trafikstörningar i Göteborgsområdet 16-17 november

Artikeln publicerades: 2017-11-15 13.39

I samband med EU-toppmötet den 17 november, då Europas stats- och regeringschefer kommer till Göteborg, förväntas kraftiga trafikstörningar under vissa tider den 16-17 november. Följ polisens rekommendationer för att undvika de mest kritiska tiderna, var ute i god tid och följ aktuell trafikinformation.

Undvik helst Göteborgstrafiken under dessa dagar om det är möjligt. Måste du färdas i den så var ute i mycket god tid. För dig som pendlar till eller från Göteborg rekommenderas i första hand att välja tåg istället för buss 100 eller egen bil. 

Trafiken kommer att tillfälligt stängas av i samband med att polisen eskorterar EU-toppmötets delegationer från Landvetter till boende i centrala Göteborg och möte på Eriksberg. Exakta tider och färdvägar kommer inte att kunna meddelas i förväg av säkerhetsskäl.

Polisens säkerhetsarbete i samband med EU-toppmötet innebär att två områden vid Gothia Towerslänk till annan webbplats respektive Eriksberglänk till annan webbplats spärras av från morgonen den 15 november.

Länsstyrelsen samverkar med berörda aktörer inför och under EU-toppmötet.

Under toppmötet kommer stats- och regeringschefer, arbetsmarknadens parter och andra nyckelaktörer att mötas för att diskutera hur man kan främja rättvisa jobb och tillväxt.

d

För mer och detaljerad information:

Borås Resecentrum

Senast ändrad: 2017-11-08 13.25

Ändrad av:

Dela sidan: [2017-11-15] Trafikstörningar i Göteborgsområdet 16-17 november

g q n C