Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Tyck till om utvecklingen av Fristad, Dalsjöfors, Viskafors och Sandared!

Artikeln publicerades:

Nu kan du tycka till om de förslag som är framtagna för utvecklingen av Fristad, Dalsjöfors, Viskafors och Sandared. Håller du med om framtidsbilderna och vad tycker du om förslagen till markanvändning?

Förslagen som du kan tycka till om har arbetats fram utifrån resultat från enkätundersökningar och workshops som genomförts i de olika orterna. Nu vill vi veta vad du tycker om förslagen till framtidens Fristad, Dalsjöfors, Viskafors och Sandared.

Information, ikon

Tyck till!

Vad tycker du om förslagen till utveckling av de fyra orterna?

Svara på några snabba frågor om Fristad, Dalsjöfors, Viskafors eller Sandared!

Vägen fram till beslut

Förslagen är nu ute på remiss. Det betyder att vi frågar berörda vad de tycker om förslagen. Det är därför viktigt för oss att du som bor i eller i närheten av Fristad, Dalsjöfors, Viskafors eller Sandared tycker till. Senast den 30 september vill vi ha dina synpunkter.

Därefter kommer vi att sammanställa dina och alla andras synpunkter. Sedan gör vi justeringar innan Kommunfullmäktige ska fatta beslut om förslagen.

När strategierna är antagna kommer de att fungera som underlag för prioriteringar och ge vägledning i arbetet med den långsiktiga utvecklingen av serviceorterna.

Framtidsvision av serviceorter.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-07-11] Tyck till om utvecklingen av Fristad, Dalsjöfors, Viskafors och Sandared!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol