Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Tyck till om våra nya skyltar!

Artikeln publicerades:

Vi arbetar för att göra det lättare för dig att få veta när vi bygger om och bygger nytt i kommunen. Det gör vi bland annat genom att sätta upp skyltar som beskriver vad vi gör i närheten av byggarbetsplatser. Du kan hjälpa oss i vårt arbete och det skulle vara värdefullt att få veta vad du tycker om några av de skyltar vi testar just nu.

En tjej fotar en byggskylt med QR-kod. 

En av de nya byggskyltarna står på Västerlånggatan intill ombyggnationen av det nya torget vid gamla Postenhuset.

Många boråsare har efterfrågat tydligare och fylligare information när Borås Stad bygger om och bygger nytt. Ett sätt att sprida information är skyltar på platser som till exempel torget vid gamla Postenhuset.

– Vi arbetar med att försöka förbättra all vår kommunikation i de här sammanhangen. En del av det arbetet är att vi tar fram snyggare och tydligare skyltar att sätta upp på plats intill kommande eller pågående byggnationer, säger Elin Larsson, kommunikatör på Tekniska förvaltningen, en av de berörda förvaltningarna.

För tillfället finns de nya skyltarna vid det nya torget vid gamla Postenhuset och vid Resecentrum, där det ska byggas en ny cykelparkering. Framöver kommer det att sättas upp skyltar på fler platser enligt det nya manéret.

– Vi skulle verkligen bli glada om de som bor eller rör sig i Borås vill hjälpa oss genom att berätta vad de tycker om våra nya skyltar. Det gäller den rent estetiska biten – hur snygg skylten är, men kanske ännu mer hur tydlig den är. Förstår man vad vi menar och syns det vad det står? säger Elin Larsson.

Information, ikon

Tyck till om skyltarna i vår enkät

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-11-11] Tyck till om våra nya skyltar!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol