Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Vad tycker du om äldreomsorgen?

Artikeln publicerades: 2019-03-11 13.00

För sjunde året gör Socialstyrelsen en undersökning där du som är äldre och har hemtjänst eller bor på ett vård- och omsorgsboende får tala om vad du tycker.

Vi som jobbar med äldreomsorg i Borås Stad vill veta vad som fungerar bra och vad som kan utvecklas. Därför hoppas vi att du som får enkäten från Socialstyrelsen vill besvara denna. Det är Socialstyrelsen som har valt ut vilka personer som ska få enkäten.

Enkäten är på svenska. Men det finns också möjlighet att besvara den på finska, arabiska eller engelska via internet. Vill du göra det använder du den personliga inloggningen som du får i brevet från Socialstyrelsen. Om du själv inte har dator eller behöver hjälp med att besvara enkäten, hoppas vi att någon anhörig eller vän kan hjälpa dig. Det går också bra att kontakta äldreombud Maria Nilséus, som via en frivilligorganisation i Borås Stad kan se till du får hjälp att fylla i enkäten.

Personalen i äldreomsorgen ska inte hjälpa dig, eftersom en del frågor handlar om vad du tycker om personalen.

Enkäten genomförs samtidigt i hela landet, från mitten av mars till slutet av maj. Resultatet presenteras av Socialstyrelsen i slutet av året och då läggs det också upp på boras.se under rubriken Omsorg och stöd.

Kvinna svarar på enkätundersökning.

Senast ändrad: 2020-03-09 07.59

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-03-11] Vad tycker du om äldreomsorgen?

g q n C