Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Var med och sätt agendan på Klimatprat 2021

Artikeln publicerades:

Den 19 oktober arrangerar Borås Stad eventet Klimatprat. Du deltar digitalt och har möjlighet att vara med och forma diskussionen! Programpunkterna livesänds från Navet Science Center i Borås.

Under eftermiddagen den 19 oktober samlas politiker och boråsare på Navet Science Center för att samtala om lokala klimatfunderingar.

Klimatprata med oss

Samtalet livesänds och dina frågor utgör grunden för vad vi ska prata om. Skicka in din fråga, åsikt eller idé senast 12 oktober på boras.se/klimatprat och var med och forma diskussionen.

Under dagen kan även alla boråsare ta del av en digital lunchföreläsning med Frida Hylander från Klimatpsykologerna. Lunchföreläsningen är en öppen digital föreläsning om förändringsmekanismer kopplat till mänskliga beteenden och klimatförändringar.

Klimatprat är en del av Borås Stads arbete för att minska klimatpåverkan från den kommunala verksamheten och från Borås som samhälle. Klimatförändringarnas effekter och den nödvändiga omställningen till ett fossilfritt samhälle kräver stora insatser och att hela samhället samarbetar. Genom Klimatprat har vi ett kontinuerligt samtal mellan boråsare, förtroendevalda och tjänstepersoner i Borås Stad.

Information, ikon

Mer om Klimatprat

Symbolen för klimatprat

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-09-24] Var med och sätt agendan på Klimatprat 2021

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol