Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås Stad är utsedd till Karriärföretag 2022

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Borås Stad är utsedd till Karriärföretag 2022, vilket innebär att vi får utmärkelsen för tredje året i rad. Utmärkelsen är ett kvitto på att Borås Stad är en bra arbetsgivare för studenter och unga yrkesverksamma.

Så här lyder motiveringen:

Borås Stad är en trygg och genuin arbetsgivare som erbjuder en utmanande men rolig arbetsplats. Här träffar man dagligen nya människor och vi ser ett stort driv och engagemang till att utveckla och ständigt skapa förbättringar i staden. Borås Stad är en utmärkt arbetsgivare att starta sin karriär hos och de engagerar sig mycket med att få in studenter och young professionals i arbetslivet. En arbetsgivare med rätt inställning!

– Vi är självklart stolta över utmärkelsen, säger Magnus Andrén, HR-strateg och en av flera som arbetar med arbetsgivarvarumärkesfrågor i Borås Stad. Arbete pågår ständigt för att vi både ska fortsätta vara och bli en ännu bättre arbetsgivare och vi tycker det är roligt att vara i sällskap med många andra organisationer och företag runt om i hela Sverige som vi vet är skickliga på att få medarbetare att trivas.

Vad är Karriärföretag 2022?

Varje år utses de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare. Därför har Karriärföretagen analyserat vilka arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Av 1 000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner i Sverige är det 100 arbetsgivare som passerar nålsögat och av en expertpanel anses särskilt attraktiva.

Karriärföretag-emblemet är ett signum och en svensk kvalitetsstämpel för ett professionellt utfört employer branding-arbete, eller arbetsgivarvarumärkesarbete. De företag som får utmärkelsen får under ett års tid använda sig av emblemet.

Fördjupad information om några av Borås Stads yrken

Om du vill läsa mer om hur det är att arbeta som till exempel undersköterska, rörläggare eller ingenjör i Borås Stad så finns nya webbsidor på boras.se där vi beskriver ett 15-tal olika yrkesroller.

250 olika yrken

HR-strateg Magnus Andrén och kommunikationsstrateg Elisabeth Eliason glatt leende bredvid en rollup med texten Borås Stad är ett Karriärföretag 2022.

HR-strateg Magnus Andrén och kommunikationsstrateg Elisabeth Eliason är två av många medarbetare som arbetar för att Borås Stad ska vara och bli en bra arbetsgivare.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-12-16] Borås Stad är utsedd till Karriärföretag 2022

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol