Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås Stad lanserar kampanjwebb inför gymnasievalet

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Inför årets gymnasieval lanseras gymnasiewebben som är en webbplats som drivs av samtliga fyra kommunala gymnasieskolor i Borås. Gymnasiewebben fokuserar på våra program och utbildningar och här kan blivande gymnasister söka information om de utbildningar de är intresserade av.

I Borås har de fyra kommunala gymnasieskolorna starka varumärken och en lång tradition. För att underlätta för blivande gymnasieelever att välja mellan totalt 20 program och samtliga inriktningar på våra fyra gymnasieskolor har Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen byggt en gymnasiewebb.

- För de elever som lämnar grundskolan och som söker till gymnasiet är valet viktigt då det lägger grunden för deras framtid. Rätt val till gymnasiet gör att fler elever avslutar sina studier. Det gynnar inte bara den enskilda individen utan hela Boråsregionen. För att underlätta för eleverna att göra rätt val har vi samlat allt information som elever, vårdnadshavare och studie- och yrkesvägledarna behöver ha, säger Marin Eklöf, gymnasiechef på Bäckängsgymnasiet och en av initiativtagarna till gymnasiewebben.

Gymnasiewebben lanseras den 23 oktober och på gymnasiewebben kommer det även att finnas möjlighet för eleverna att på valda tider chatta med skolpersonal på våra fyra gymnasieskolor.

Gymnasieungdomar som står och går i en trappa.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-10-23] Borås Stad lanserar kampanjwebb inför gymnasievalet

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol