Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Efter händelserna på Hässleholmen

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Uppdaterad 2017-03-24 13:55. Efter händelsen genomförs extra trygghetsskapande arbetet i området av områdes- och kommunpolis, Borås Stad och AB Bostäder. Det mobila poliskontoret finns på Hässletorg och är öppet under torsdagen och fredagen. Hit kan allmänheten komma för att samtala med polisen eller lämna tips.

För mer information om händelsen arbetet efter den se Polisens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Lägesuppdatering 2017-03-24:

Polisen har meddelat att gårdagskvällen och natten har varit mycket lugn på Hässleholmen-Hulta. Inga incidenter eller tecken på oro med anledning av det inträffade har inrapporterats. Polisen fortsätter med förundersökningen samt med trygghetsskapande åtgärder genom närvaro av det mobila poliskontoret på Hässletorg och senare på Distansgatan. Vidare kommer både områdespoliser och andra enheter inom polisen att vara fortsatt synliga i området.

Borås Stad har ett nära samarbete med polis och andra aktörer vad gäller trygghetsskapande åtgärder. POSOM-gruppen arbetar med berörda skolor och andra verksamheter där behov av stöd identifierats.

Flera av våra verksamheter har förtjänstfullt genomfört olika former av trygghetsskapande åtgärder. Extra öppettider i några av våra verksamheter diskuteras tillsammans med bland andra Polisen. Nätverk och andra berörda aktörer i området hålls informerade om läget.

En polis som böjer sig ner

Foto: Polisen

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2017-03-23] Efter händelserna på Hässleholmen

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol