Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Föreviga jubileumsdagen med en exklusiv affisch

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Vill du föreviga minnet av jubileumsåret? Eller vill du bidra till ett träd i superparken? På Borås 400-årsdag släpper vi ett alldeles unikt tryck av affischen för Borås 400 år, framtagen av stadsarkitekt Richard Mattson och planarkitekt Felix Lorentzon.

Affischen är inspirerad av den affisch som togs fram till Borås 350-årsdag, där motorvägen lyftes fram som den stora satsningen. På 400-årsaffischen är det den fem kilometer långa gröna parkstråket som lyfts fram - kantad av konst, arkitektur och nya ytor för möten!

Nu kan du få ett minne från firandet samtidigt som du bidrar till att köpa in träd till den kommande superparken. Affischen är 70x50 centimeter, tryckt på ett exklusivt papper och signerad för hand av både stadsarkitekten och planarkitekten. Affischen för Borås 400 år kommer att kosta 400 kronor och endast tryckas i 400 exemplar. Varje exemplar är numrerat.

Du kan köpa affischerna i Kulturhuset, på Textilmuseet, samt hos Buketten i Borås City.

Hela överskottet kommer gå direkt till att köpa in träd till den kommande superparken och varken Borås Stad eller återförsäljarna tar ut någon ersättning.

Information, ikon

Mer om affischen

affischen

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-06-29] Föreviga jubileumsdagen med en exklusiv affisch

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol