Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nu byter vi ut trafikljusen på Kungsleden

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

På måndag går vi in i det sista skedet i arbetet med att byta ut trafikljusen på Kungsleden mot LED-belysning. I detta skede byts armaturerna ut mot nya.

Vi börjar på Arlagatan vid Borås Tidning klockan 9.00 på måndag morgon, under tiden arbetet pågår kommer ljuset vara avstängt, även trafikljusen vid Bryggaregatan och Fabriksgatan kommer påverkas och vara avstängda under måndagen.

Under de kommande två veckorna kommer vi byta ut alla trafikljus längs med Kungsleden till och med Järnvägsgatan, det innebär att alla trafikljus på sträckan kommer vara avstängda vid något tillfälle under den tiden. Bytena sker under dagtid, mellan klockan 9.00-15.00. Även övriga trafikljus i anknytning till de som byts ut kan komma att påverkas under tiden.

När trafikljusen är avstängda gäller skyltar och övriga trafikregler, gående har företräde på alla övergångsställen och cyklister har företräde vid cykelöverfarterna. Visa varandra hänsyn och var extra uppmärksamma. Arbetet beräknas vara klart i slutet av vecka 46.

Korsningen Kungsleden Åsbogatan. 

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-10-27] Nu byter vi ut trafikljusen på Kungsleden

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol