Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nu släpps ungdomsappen MyBorås

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

På fredagskvällen släpps äntligen vår nya app för ungdomar, MyBorås. Appen ska göra Borås Stads verksamheter synliga och mer lättillgängliga för unga mellan tio och 30 år.

- Efter en hyfsat lång process är äntligen appen här som vi vet att många ungdomar väntat på, säger Katarina Rosenback, ungdomssamordnare på Fritids- och folkhälsoförvaltningen.

Appen är en del av ett större projekt för unga som också kallas MyBorås där även sociala medier och boras.se ingår som en del i förmedlingen av uppdraget.

- Vi hoppas att appen blir ett naturligt verktyg i vardagen med nya möjligheter för stadens unga. Genom appen kan unga människor både ta del av det som skapas för dem men också vara de som skapar, säger ungdomssamordnare Elin Bergström.

Appsläppet firas med buller och bång på Brygghuset kl. 17-21 idag, fredag. Under kvällen kommer vinnaren av vår appbildstävling från Pridefestivalen i somras att koras och det bjuds på mingel, snacks och olika aktiviteter som filmrum, fotohörna och smoothiecykel. Det kommer även att delas ut goodiebags till alla som laddar ner appen.

- Vi strävar efter att ta arbetet med ungdomar till en ny nivå och med hjälp av appen ta avstamp i en bekant miljö, säger ungdomssamordnare Daniel Lundqvist.

Katarina Rosenback, Elin Bergström och Daniel Lundqvist

Katarina Rosenback, Elin Bergström och Daniel Lundqvist har varit delaktiga i att ta fram ungdomsappen MyBorås, som släpps på fredagseftermiddagen.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-03-22] Nu släpps ungdomsappen MyBorås

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol