Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nya Björkhöjdskolan är invigd!

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Det blev en fin start på terminen för elever och personal när Björkhöjdskolan slog upp sina dörrar och samtidigt passade på att inviga skolan.

Borås Stads nya grundskola ligger centralt med naturen runt hörnet på Klinikvägen 48. Verksamheten består av fyra förskoleklasser och två fritidshemsavdelningar.

– Vi är redo att ta emot våra 66 elever som börjar i förskoleklass. Att starta en ny skola är verkligen något att fira. Alla pedagoger är på plats och lokalerna är nyrenoverade och iordningställda så vi tyckte vi kunde ha vår invigning direkt, säger rektor Olle Fagerström.

Under invigningsceremonin varvades tal av rektor, förvaltningschef Pär Arvidsson Fäldt och Grundskolenämndens 1:e vice ordförande Ulf Sjösten med sång och musik där elever och personal stämde upp tillsammans. Olle Fagerströms tal handlade bland annat om vikten av att alla på Björkhöjdskolan ska visa respekt och vara snälla mot varandra. Eleverna Iba Syed och Noel Lund Zekovic klippte invigningsbandet tillsammans med Ulf Sjösten och Olle Fagerström. Ceremonin avslutades med att alla hurrade för skolan och bjöds på glass.

Elevernas vårdnadshavare är inbjudna till mingel i skolan under eftermiddagen.

ElevernaIba Syed och Noel Lund Zekovic klippte invigningsbandet tillsammans med Ulf Sjösten och Olle Fagerström.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2018-08-22] Nya Björkhöjdskolan är invigd!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol