Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Passa på att tycka till om Borås Stad

Artikeln publicerades:

Är du en av de 1 600 boråsare som har fått en enkät i brevlådan från Statistiska centralbyrån? Genom att svara på enkäten har du möjlighet att tycka till om verksamheterna i Borås Stad och hur det är att bo och verka här.

1 600 invånare i Borås Stad har slumpvist valts ut att medverka. Det är viktigt att du som har fått enkäten svarar. Dina svar är värdefulla i vårt fortsatta utvecklingsarbete och genom att delta har du möjlighet att påverka utvecklingen i kommunen.

I enkäten får du bland annat tycka till om arbets- och fritidsmöjligheter, boende och trygghet. Du får också säga hur du upplever den kommunala servicen inom till exempel äldreomsorg och skola.

Hur går det till?

Du som är med i undersökningen kan själv välja att svara med hjälp av pappersenkäten eller logga in och svara via webben. Du som svarar via webben kan också välja att besvara enkäten på engelska, finska eller spanska. Vill du hellre svara på pappersenkäten översatt till arabiska går det att beställa en sådan från SCB. Du kan svara på enkäten fram till den 27 oktober.

När kommer resultaten?

Resultaten av undersökningen kommer att skickas till de deltagande kommunerna i början av december och den 21 december kommer resultaten att finnas i SCB:s Statistikdatabasenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Resultaten för Borås Stad kommer att publiceras på vår webbplats. Här kan du läsa tidigare års resultat.

Kvinna svarar på enkätundersökning.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2017-10-16] Passa på att tycka till om Borås Stad

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol