Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Ytterligare en ansökningsperiod för idébidrag

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Första ansökningsperioden är avklarad och fem idébärare har beviljats bidrag för att bidra till en positiv utveckling av Sjöbo. Den 31 januari startar en ny ansökningsperiod som sträcker sig fram till 31 mars. Om du har en idé som gör tydlig nytta för Sjöbos invånare och Sjöbo som samhälle så tveka inte att söka.

Idébidraget är en insats inom ramen för projekt Kraftsamling Sjöbo. Idébidraget lanserades i oktober 2018 och nu startar en andra ansökningsperiod. Ansökan kan göras både digitalt och skriftligt. Blanketter finns på Mötesplats Sjöbo, Sjöbo biblioteket, Familjecentralen Sjöbo och fritidsgården på Sjöbo.

Idébidraget riktar sig till Sjöbobor som är 13 år eller äldre, föreningar och organisationer som är verksamma på Sjöbo eller andra föreningar och organisationer som genom sin idé gör social nytta på Sjöbo och för dess invånare. Idébidraget uppmuntrar samarbete och samverkan och ser gärna att flera personer, föreningar och organisationer lämnar in förslag som kan utvecklas tillsammans under året.

Om du är intresserad av att delta i att få Sjöbo att sjuda av liv och aktivitet och vara ett hållbart områdemen inte vet hur är du välkommen att kontakta medborgarlabbet@boras.se.

Personer i en diskussion. 

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-01-31] Ytterligare en ansökningsperiod för idébidrag

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol