Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Mötesplats Dalträffen

Dalträffen är en öppen mötesplats för dig som är senior. Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Dalträffen ligger på Dalsjövägen 25 i Dalsjöfors.

På Dalträffen pågår olika aktiviteter alla veckodagar, måndag-fredag. Du som besöker Dalträffen får gärna komma med förslag på saker vi kan hitta på tillsammans. Vill du hjälpa till med någon aktivitet är du hjärtligt välkommen att göra det. Prata med någon i personalen. Vi samarbetar med lokala pensionärsföreningar som Tummen och med Svenska Kyrkan och Röda Korset.

Mötesplats Dalträffen drivs av Borås Stad.

Våra lokaler

Dalträffen ligger i sutterängplanet i samma hus som vård- och omsorgsboendet Dalsjövägen 25. Lokalerna är öppna och ljusa. Vi har en stor uteplats med växthus, hönshus och planteringar. På altanen har vi många aktiviteter när vädret tillåter. Lokalerna är fullt tillgängliga med både rollator och rullstol.

Fika och mat

Restaurang Dalhem ligger i samma hus som mötesplats Dalträffen. Där kan du äta lunch och köpa en kopp kaffe med dopp om du vill. Vi serverar fika till självkostnadspris i samband med våra aktiviteter.

Restaurang Dalhems menylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Månadens aktiviteter

ovDL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-05-26 10.38

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplats Dalträffen

g q n C