Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Socialtjänst online

Välkommen till chatten där du som boende i Borås Stad har möjlighet att chatta med valda delar av socialtjänsten. Vi hoppas att du som väljer att chatta med oss ska få råd och tips på var du kan vända dig för att komma vidare i dina frågor. Vi har inte möjlighet att svara på frågor som rör individärenden och vi kan komma att hänvisa dig vidare om ditt ärende bättre besvaras av någon annan.

Du som chattar är helt anonym och den du chattar med har tystnadsplikt.

Hus och person

Öppettider

  • Måndag till fredag kl. 18.00–20.00
    Personalen som svarar kan vara upptagna, men svarar så snart de har möjlighet.

Starta chatten

När chatten är öppen startar du den genom att klicka på en chattikon i nedre högra hörnet av denna sidan.

Detta kan vara bra att veta när du chattar med oss

Chatten är en del av socialtjänsten i Borås stad. Vi som arbetar inom socialtjänsten har tystnadsplikt. Det innebär att när du chattar med oss berättar vi inte för någon annan om det. Det finns situationer när vi måste bryta tystnadsplikten. Det kan exempelvis vara när vi misstänker att ett barn eller ungdom under 18 år far illa.

När chatten är avslutad sparas den en tid och därefter raderas den. Om du under den tiden vill läsa din chatt måste vi vara säkra på att du är samma person som vi chattade med. Det kan vara svårt att avgöra eftersom chatten är anonym.

Chatten är kopplad till google translate och översätter i realtid. The chat is connected to google translate, and will be translated for you in real time.

Om du inte talar svenska/If you don't speak Swedish

Chatten är kopplad till google translate och översätter i realtid. The chat is connected to google translate, and will be translated for you in realtime.

En hand som håller en mobil.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast uppdaterad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Socialtjänst online

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender