Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Kontaktperson, kontaktfamilj och familjehem för barn

Att det finns barn och ungdomar som far illa känner du säkert till. Vad du kanske inte vet är hur lite som behövs för att göra deras vardag tryggare. För någon räcker det med vetskapen att det alltid finns en vuxen att prata med, oavsett vad som händer. Andra kanske behöver en extra familj att växa med. Det är här du och din familj kan göra en insats, och ge någon mer trygghet på livets resa. Vi finns där och stöttar med kunskap, ekonomiska resurser och aktiviteter – hela vägen.

Om du känner att du har plats i hem och hjärta så finns det barn som behöver dig. Du kan vara trygg i att vi på Borås Stad kommer att hitta ett uppdrag som passar dig och din familj, ert sätt att leva och era förutsättningar. Eftersom alla barn är olika och har olika behov så skiljer sig alla uppdrag åt. Några barn och unga kanske behöver en trygg vuxen att träffa någon gång i veckan medan andra barn och unga kanske behöver flytta hem till er på heltid under en period.

Vill du veta mer om hur våra uppdragstagare uppfattar sitt uppdrag eller hur det är att växa upp i ett familjehem kan du se nedan film.
Du ka också välja att följa oss i sociala medier.

Vill du veta mer, kan du kontakta oss på epost: goreninsats@boras.se
eller på telefon 0768-885575

p

Kontakt

Senast ändrad: 2020-02-04 12.48

Ändrad av:

Dela sidan: Kontaktperson, kontaktfamilj och familjehem för barn

g q n C

p

Kontakt