Meny

Meny

Aktivitetshuset Kamgarn - Snickeriet

Snickeriet är en daglig verksamhet för dig som är intresserad av att snickra, skapa och måla. Det är en arbetsinriktad daglig verksamhet som passar dig som trivs med att vistas i en kreativ, trygg och social miljö. Den passar dig som behöver stöd och service i vardagen. På Snickeriet anpassas verksamheten och uppgifterna efter vad du vill och kan, men tillsammans utmanar vi oss själva. Det vi bygger och skapar säljer vi i vår butik, men också på beställning.

Om du har daglig verksamhet på Aktivitetshuset Kamgarn har du möjlighet att vara på våra olika avdelningar under en del av dagen eller veckan.

Uppgifter

Exempel på uppgifter:

  • Snickra, montera och måla
  • Tillsammans med handledare utföra underhåll i fastigheten
  • Pyssla och rita
  • Städa och sköta avdelningen
  • Köpa in och leverera material

På Snickeriet arbetar du framför allt tillsammans med andra personer. Du erbjuds även att delta i våra övriga aktiviteter såsom yoga, musikstund och showgrupp.

Inflytande

Tillsammans med dig gör vi en genomförandeplan som vi följer upp. I den skriver vi vilka mål du har med den dagliga verksamheten, vilka uppgifter du vill ha och vilket stöd du behöver. Du kan också få ett medarbetarsamtal varje år där vi bland annat pratar om personlig utveckling.

En gång i månaden kan du vara med på ett möte med deltagare från Aktivitetshuset Kamgarns andra dagliga verksamheter. Där kan du påverka vilka frågor du vill att det ska pratas om.

Kommunikation och språk

Våra handledare är utbildade i tecken som stöd. Vi använder även bildstöd och andra alternativa kommunikationssätt vid behov.

Lokaler och miljö

Snickeriet ligger i entréplan i Aktivitetshuset Kamgarns lokaler, i stadsdelen Göta. Det är nära till både skog och centrum. Det är cirka 10 minuters gångavstånd till närmsta busshållplats.

Mat och måltider

På Snickeriet kan du ta med dig egen matlåda och värma i mikrovågsugn.
Du kan också beställa lunch. Det går att beställa specialkost.
Du kan beställa frukostmacka från Kamgarns café, eller ta med eget mellanmål.

Vi äter och fikar tillsammans med Servicegruppen. Varannan fredag äter vi frukost ihop med de andra avdelningarna på Aktivitetshuset Kamgarn i den stora matsalen.

Personalens kompetens

I verksamheten arbetar handledare som har pedagogisk-, vård- och omsorgsutbildning.

Arbetstider

Hel- eller deltid

Organisationsform

Privat

Informationsblad att skriva ut

Om du vill ha informationen på papper kan du skriva ut ett informationsblad om Kamgarn SnickerietPDF.

Senast ändrad: 2019-06-18 17.59

Ändrad av:

Dela sidan: Aktivitetshuset Kamgarn - Snickeriet

g q n C