Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Psykiatrins dagar 2019

Psykiatrins dagar vänder sig till personer med erfarenhet av psykisk ohälsa, anhöriga samt yrkesverksamma. Dagarna är ett samarbete mellan Borås stad, Svenska kyrkan och brukarorganisationer. Alla föreläsningar är kostnadsfria. Ingen anmälan Program i pdf.PDF

Program

Tisdag 2019-09-10 klockan 17.00
Plats Gustav Adolfs kyrka

Förr eller senare känner du igen dig!

Ida Höckerstrand och Sofi Hallberg föreläser i humorns tecken om vad som borde göras för att få fler att våga prata om psykisk ohälsa. Varför känns det så enkelt att berätta för sina vänner eller kollegor att man har en förkylning men så svårt att berätta att man mår dåligt i själen.

Onsdag 2019-09-11 klockan 17.00
Plats Gustav Adolfs kyrka

Integration på riktigt!

Integration på riktigt! Charbel Garbo arbetar med människor på flykt på Lesbos och i Sverige. Han baserar sin föreläsning på sin egen historia som flykting samt forskning. Han ger en inblick i livet som nyanländ invandrare; det nya språket, kulturen och de nya sociala koderna.

Torsdag 2019-09-12 klockan 17.00
Plats Gustav Adolfs kyrka

Psykisk livräddning – att vara medmänniska när någon allvarligt tänker på självmord!

Else-Marie Törnberg, verksamhetschef och Annica Rolfsman, utbildningsutveckare föreläser om redskap att hjälpa och lite bättre förstå omständigheter som kan leda till att en medmänniska börjar se suicid som en lösning på en svår livssituation.

Utställare på Stora torget

Besök gärna utställare från brukarorganisationer och verksamheter som riktar sig mot personer med psykisk ohälsa den 11 och 12 september klockan 10.00-16.00, Stora torget.

Senast ändrad: 2019-08-19 15.16

Ändrad av:

Dela sidan: Psykiatrins dagar 2019

g q n C