Meny

Meny

Fadderverksamheten i media

Sedan starten har det sagts och skrivits mycket om Fadderverksamheten i Borås. Här under följer de mest intressanta mediaklippen för dig som vill veta mer.

Borås Tidning

En av de första artiklarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som skrevs om Fadderverksamheten vid uppstarten i slutet på år 2014.

I mars 2015 intervjuadeslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster två familjer som träffats via Fadderverksamheten.

I september 2015 hade många boråsare fått upp ögonen för fadderverksamhetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och möjligheten att få kontakt med nyanlända boråsare. Detta resulterade i 100 nya intresseanmälningar på bara ett par veckors tid.

I oktober 2015 bjöd Fadderverksamheten och Syriska föreningen in till öppet huslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med musik, mat och film.

I oktober 2016 hade Fadderverksamheten en gemensam aktivitet på Borås Djurpark där nästan 200 nyanlända och etablerade svenskar deltog. Borås Tidning skrev en artikel om dagen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hösten 2016 anordnade vi en cykelkurslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för nyanlända.

Sveriges Radio

I november 2016 berättade familjen Al Refailänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om hur de flydde krigets Syrien för två år sedan och om till Sverige och Borås. Nu har de startat om sina liv, medan deras hemland slås i spillror.

I december 2016 gjordes ett reportagelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om Suhaibs första tid i Borås och hur kontakten med hans faddrar ser ut.

Josefine, en av de som anmält sig som fadder berättar varför hon anmält siglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I mars 2018 gör Sveriges Radio ett inslag om våra språkluncherlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fotbollskanalen

I mars 2015 startades ett samarbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster mellan Elfsborgs supporterklubb Guliganerna och Fadderverksamheten.

Senast ändrad: 2018-03-09 15.42

Ändrad av:

Dela sidan: Fadderverksamheten i media

g q n C