Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Anhörigkonsulenterna

Anhörigkonsulenterna finns på plats hela sommaren! Vi erbjuder telefonstöd och enskilda stödsamtal, men våra grupper, föreläsningar, Må-bra-dagar och caféer är pausade tills vidare. Hör av dig om vi kan vara till hjälp!

Som anhörig är du ett ovärderligt stöd för den som behöver hjälp men ibland kan du behöva råd och stöd själv för att orka hjälpa. Då finns vi här för dig. Borås Stads anhörigkonsulenter erbjuder rekreation, föreläsningar, utbildningar, caféer, grupper, enskilda samtal och mycket annat. Är du anhörig och behöver stöd så hör av dig till oss. Vi har tystnadsplikt och vi dokumenterar inget.

telefon

Ring! Vi vet att den uppkomna situationen kan vara extra påfrestande för anhöriga. Anhörigkonsulent i tjänst når du via Borås Stads växel: 033-35 70 00.

Promenadgrupp


Anhörigstödet på gång!
Vi ses varje onsdag kl 10.00 vid kyrkan i Ramnaparken. Vi går en promenad i parken och fikar sedan det var och en har med sig. Såklart håller vi säkert avstånd! Ingen anmälan.

Sommarblomma

Sommaren kan vara extra tuff för dig som anhörig. Anhörigstödet finns på plats hela sommaren. Hör av dig om du vill ha kontakta med oss!

Blåklint

Kom och träffa oss ute i sommar!
Under juli och augusti finns vi på lite olika ställen för att berätta om oss och vad vi kan erbjuda. Se var vi finns här.

Mor- och farföräldrar

Samtalsgrupp för mor- och farföräldrar till barn och ungdomar med NPF.

Steg-ett ut

Steg-ett ut, en föräldrautbildning för dig som är förälder till en ung person på väg ut i vuxenlivet, men där vägen inte är alldeles spikrak...


Nationellt Kompetenscentrum Anhörigalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, NKA, arbetar med anhörigfrågor på nationell och internationell nivå.

Du kan också läsa mer på Anhörigas Riksförbunds webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1177 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns kontaktuppgifter till anhörigstödet i övriga kommuner i Västra Götaland.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om anhörigstödet i Borås Stad? Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss till dig inom en vecka.

Vill du att vi skickar information via e-post?

Vill du att vi skickar information till dig och berättar om saker som vi arrangerar? Fyll i namn och e-postadress nedan så skickar vi information till dig när något är på gång.L

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Senast ändrad: 2020-08-07 10.21

Ändrad av:

Dela sidan: Anhörigkonsulenterna

g q n C