Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer för Västra Götaland förlängs till 6 juni

LaSSe Brukarstödcenter

LaSSe Brukarstödcenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arbetar med rådgivning till personer med funktionsnedsättningar och flerfunktionsnedsättningar på uppdrag av Västra Götalandsregionen.

"Ambitionen är att finnas som ett naturligt stöd för individen och närstående när problem uppstår. LaSSe har idag tjugo års erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättningar och rådgivarna har stor kunskap inom lagstiftningen på området. Detta gör LaSSe Brukarstödcenter till en unik verksamhet i Västra Sverige. Rådgivarna i LaSSes verksamhet har olika kompetensprofil med social-/beteendevetenskaplig inriktning. Dessutom har rådgivarna egen erfarenhet av att leva med funktionsnedsättning, vilket gör att verksamheten har ett tydligt brukarperspektiv."

En fredag i månaden, så snart möjligheter ges, finns rådgivare på plats i Anhörigcentralen på Träffpunkt Simonsland, plan 5. För tillfället är det säkrast att ringa och höra om fysiska besök är möjliga eller om rådgivningen sker via telefon.

Du bokar en tid genom att ringa 031- 84 18 50.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: LaSSe Brukarstödcenter

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol