Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Föreläsning med Nadja Yllner

Nadja Yllner som har skrivit boken Hon kallades hemmasittare (2021) har lång erfarenhet som undersökande journalist på SVT Uppdrag granskning. Den 18/3 föreläser hon i Borås.

Nadja Yllner

De senaste tio åren har antalet barn som uteblir från skolan, som utvecklar ångest, depressioner och får diagnoser ökat oroväckande mycket. Varför ser det ut så här? Och vad kan vi som individer och samhället göra åt det? Nadja Yllner berättar om samhällsutvecklingen och om hur det gick till när hennes dotter Lova blev - och slutade vara - hemmasittare. Nadja Yllner som har skrivit boken Hon kallades hemmasittare (2021) har lång erfarenhet som undersökande journalist på SVT Uppdrag granskning.

Du som är förälder eller på annat sätt anhörig till ett barn eller ung person med problematisk skolfrånvaro är välkommen till en föreläsning med Nadja Yllner där hon ur ett föräldraperspektiv delar sina erfarenheter av en tuff tid som mamma till en dotter med problematisk skolfrånvaro. Föreläsningen håller på ungefär en timme och därefter finns det tid för frågor.

Dag: Måndagen den 18 mars
Tid: Kl. 18.00
Plats: Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5 i Borås Stad

Det behövs ingen anmälan och föreläsningen är kostnadsfri.

Har du frågor om föreläsningen eller om det stöd som finns för dig som förälder till ett barn eller ungdom med problematisk skolfrånvaro, kan du höra av dig till anhörigkonsulent agneta.gustafsson@boras.se

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Föreläsning med Nadja Yllner

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender