Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nätverkande föräldramöten

Förskolans och skolans föräldramöten är viktiga forum för föräldrar att nätverka i. För att underlätta att mötena på förskolan blir meningsfulla och interaktiva finns en utbildning för pedagoger i föräldramötespedagogik i samarbete med Navet Science Centre. Den innehåller olika metoder att använda sig av på föräldramötena för att involvera föräldrar.

Föräldramötesmaterialet SAMS

SAMS står för sömn, aktivitet, mat och struktur och är ett föräldramötesmaterial som är tänkt att erbjuda förskoleklass eller årskurs 1. Materialet genomförs vanligen av skolans skolsköterska eller annan inom elevhälsan.

Föräldramötesmaterialet DAGS

DAGS, Dags att prata oss samman, är ett föräldramötesmaterial som riktar sig till högstadieföräldrar kring tre olika teman. Tobak för föräldrar med barn i årskurs 7, alkohol för föräldrar med barn i årskurs 8 och narkotika för föräldrar med barn i årskurs 9.

Mer om hur materialet är upplagt, DAGS.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Nätverkande föräldramöten

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Anna Dunér från Göteborgs universitet och Angela Bångsbo från Högskolan i Borås är forskare i projektet med samtalsmattor i äldreomsorgen.

  Samtalsmattor testas i fullskalig studie

  Publicerad

  Vid demenssjukdom kan det vara svårt att fatta egna beslut. Äldreomsorgen i Borås, Marks och Tranemo kommuner deltar i ett forskningsprojekt som drivs av Högsko...
 • Ikoner i form av coronavirus på en rosafärgad bakgrund.

  Förnya ditt skydd mot covid-19

  Publicerad

  Du som är 65 år och äldre, eller minst 18 år och tillhör en riskgrupp, rekommenderas nu att ta en påfyllnadsdos mot covid-19. Även du som är 18 till 64 år och v...
 • Surfplatta

  Stort intresse för att låna surfplattor – anmälan stängd

  Publicerad

  Det var ett stort intresse när anmälan för seniorer att låna en surfplatta idag öppnade. Det fanns ett begränsat antal och nu är alla surfplattor utlånande.
Ikon: Kalender

Kalender