Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Cykelgarage

Vårt cykelgarage vid Resecentrum är tillgängligt dygnet runt och gör det möjligt för dig att parkera din cykel smidigt och säkert. I garaget finns möjlighet till cykelparkering, förvaring i skåp, laddning för elcyklar, dusch, toalett och tillgång till cykelpump. Cykelgaraget är videoövervakat.

Idag finns ett antal låsbara skåp för förvaring av exempelvis cykelhjälm och ombyte. Dessa skåp kommer bytas ut under år 2020 och ersättas med skåp kopplade till ditt medlemskap. Varje person kommer kunna hyra max ett skåp, och en extra kostnad för detta kommer att tas ut. Dagens lösning med fri tillgång till skåp med nyckel har inte fungerat på det sätt vi önskar.

För att få tillgång till cykelgaraget behöver du registrera dig som användare på triply.se/boraslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För att registrera dig som medlem behöver du ha Bank-ID samt ett giltigt bankkort. Som passerkort kan du använda ett flertal kort bland annat ditt Västtrafikkort eller bankkort med ”kontaktlös” symbol på.

För frågor angående tillträde, ditt abonnemang eller din betalning, hör av dig till support@triply.se. För övriga frågor angående cykelgaraget, vänd dig till Tekniska förvaltningen.

Pris

50 kr/månad
500 kr/år

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Allmänna villkor för cykelgaraget.pdf 66.8 kB 2020-01-18 11.24
Cykelgaraget vanliga frågor och svar.pdf 138.1 kB 2019-01-14 09.24

Senast ändrad: 2020-01-18 11.24

Ändrad av:

Dela sidan: Cykelgarage

g q n C