Meny

Meny

Nr 6 2018-01-05

Detta har hänt

Utvändigt har solcellerna på taket monterats och det har gjorts utvändiga kompletteringar på utbyggnaden samt den nya entrén.

Invändigt så har arbeten med ytskikt fortsatt och det första kaklet har monterats på väggarna i duschrummen, och tätskikt har förberetts. Golvvärme har lagts i omklädningsdelar och fallspackling har gjorts i dessa. De sista väggarna har murats och putsats och är redo för ytskikt. Vidare har förberedelser för lining av träningsbassängen gjorts och den första liningen kommer att ske efter helgerna.

Installationsmässigt har arbetet med vattenprocessing i källaren och installationsarbetet i fläktrummet fortsatt. I källaren börjar nu den nya ventilationsanläggningen komma på plats.

 

Detta kommer att hända

Efter en välbehövlig jul- och nyårsledighet så kommer arbetena att fortgå med full kraft igen i januari. Då kommer ytskiktsarbeten med kakel och klinker att fortsätta med en utökad personalstyrka. Den första liningen kommer att påbörjas och installationsarbeten fortsätter i både fläktrum och källare.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-01-12 13.56

Ändrad av:

Dela sidan: Nr 6 2018-01-05

g q n C

p

Kontakt