Meny

Meny

Nr 9 2018-06-20

Detta har hänt:

Sedan förra nyhetsbrevet har mycket hänt. Överallt börjar arbetet i princip närma sig färdigställande och mycket provningar och injusteringar pågår. Arbetet med hoppbassängen har även det fortgått och man har arbetat upp sig till krönet som är ovanför vattenytan. Efter detta är färdigställt så återstår att göra golvet, även här börjar man se slutet på arbetet. I omklädningsrummen är alla de befintliga skåpen återmonterade och det arbete som återstår är att montera överbyggnaderna ovan skåpen. Alla installatörer arbetar vidare för fullt med sina respektive installationer. I hjärtat av anläggningen, källaren, så pågår renspolningar och diverse injusteringar och provningar.

I fläktrummet så pågår injusteringar och driftsättning av de olika aggregaten. I receptionen så är disken monterad och det pågår en del kompletteringsarbeten. Utvändigt så är mark igång efter en lång vinter och håller på med sina arbeten för fullt. Även vattenrutschkanan är färdigmonterad och väntar bara på driftsättningen.

Detta kommer att hända:

Inom de närmaste veckorna kommer slutstädningen påbörjas och det handlar om att få till alla arbeten inför besiktningen i augusti. Man kommer även börja se resultatet av marks arbeten i form av stenläggningar längs med fasaderna. Förhoppningsvis så hinner alla med en avkopplande sommarsemester också för att ladda batterierna och komma tillbaka för att få till de sista detaljerna inför slutbesiktning och slutligen nyöppnandet.

Från projektets sida vill vi passa på att önska alla en trevlig sommar!

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-07-02 10.13

Ändrad av:

Dela sidan: Nr 9 2018-06-20

g q n C

p

Kontakt