Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Film: En runda till

Publikönskemål! Missa inte chansen att se årets stora kritikersuccé – igen eller för första gången på bio tillsammans. Fyra smått livströtta medelålders danska gymnasielärare får höra talas om en teori lanserad av en norsk psykiatriprofessor: att människan föds med för låg promillehalt i blodet. För att uppnå den magiska gräns där kreativiteten flödar och de sociala färdigheterna spetsas borde det således vara optimalt att gå runt med en konstant salongberusning. Beväpnade med fyllda pluntor och laddade promillemätare bestämmer sig kvartetten för att testa idén genom ett litet socialt alko-experiment…

Köp biljett (måndag klockan 19) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås Bio Röda kvarn

Tid:
Plats: Borås Bio Röda Kvarn

Thomas Vinterbergs (”Festen”) senaste verk är en underhållande provokation som inte väjer för alkoholens negativa, eller positiva, sidor med Mads Mikkelsen som självklar stjärna på en destruktiv resa genom missbrukets irrvägar. Mångfaldigt prisbelönt, bland annat Oscar för Bästa internationella film, fyra European Film Awards och Publikpriset på Göteborg Film Festival.

Filmfakta

Regi: Thomas Vinterberg
Medverkande: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen m fl
Land: Danmark/Sverige/Nederländerna
År: 2020
Censur: Från 11 år
Längd: 117 minuter
Originaltitel: Druk
Biljetter: 80 kronor Köp biljett (måndag klockan 19) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.

Trailer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

L

Sociala medier

Facebook

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-06-22] Film: En runda till

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol